Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
  • nabehandeling
INTENSIEVE (VOOR) REINIGING
REINIGER EN Polijst

Productomschrijving: Krachtige reiniger met polijstbestanddelen die moeiteloos diep ingedrongen vuil, vlekken, oxidatie, vliegroest en kalk- en zoutaanslag verwijdert en tevens de oorspronkelijke kleur en glans van het oppervlak herstelt. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal en geverfde/gelakte oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een katoenen doek de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met IMPRESSED® lak RENOVATOR.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml


INTENSIEVE (VOOR) REINIGING
roestvlekken reiniger

Productomschrijving: Reiniger die eenvoudig, roestvlekken, vliegroest en roet verwijdert. Geschikt voor gebruik op polyester, chroom en RVS, metaal, geverfde oppervlakken, rubber en glas.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product minimaal vijftien minuten inwerken. Verwijder hierna met een katoenen doek de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Voorkom voortijdig opdrogen. Herhaal indien nodig de behandeling. Vervolg de behandeling met STAP 1 – IMPRESSED® lak RENOVATOR.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 1 – REINIGING
lak RENOVATOR

Productomschrijving: Verwijdert moeiteloos oude wax- en siliconenlagen van polyester, kunststof, chroom, RVS, aluminium, metaal en geverfde/gelakte oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Voor verwijdering van oude siliconen- en waxlagen reiniger rechtstreeks aanbrengen met een natte spons op het te behandelen oppervlak. Bij lichte vervuiling reiniger in de verhouding 1:10 met water verdunnen. Laat vervolgens het product minimaal één minuut inwerken. Verwijder hierna met een natte spons de vervuiling. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO lak BESCHERMER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 2 – BESCHERMERING
NANO lak BESCHERMER

Productomschrijving: Beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen aanhechting van alle soorten vuil en vlekken. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom en RVS, aluminium, metaal en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 - IMPRESSED® LAK RENOVATOR (evt. in combinatie met IMPRESSED® REINIGER EN polijst en/of IMPRESSED® ROESTVLEKKEN VERWIJDERAAR). Breng vervolgens het product aan op het oppervlak en wrijf het met een vochtige spons goed in. Laat het hierna maximaal vijf minuten inwerken. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk. Gebruik voor reguliere reiniging IMPRESSED® auto SHAMP0O.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 200 ml

nabehandeling
auto shampoo

Productomschrijving: Sterk geconcentreerd wasmiddel en onderhoudsmiddel voor voertuigen. Heeft als doel het voertuig er weer als nieuw uit te laten zien. Toe te passen op polyester, kunststof, chroom, RVS en andere metalen.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Het te reinigen gedeelte nat maken. Product aanbrengen in de verhouding 1:60 tot 1:100 met spons of hogedrukreiniger. Oppervlak grondig naspoelen met water.

Verpakking: 500 ml