Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
intensieve voorreiniging
kalkaanslag REINIGER

Productomschrijving: Reiniger die eenvoudig hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken, vliegroest en roet verwijdert. Geschikt voor gebruik op glas, keramiek, chroom, RVS, metaal, polyester en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product minimaal vijftien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte scrub pad of katoenen doek de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Voorkom voortijdig opdrogen. Herhaal indien nodig de behandeling. Gebruik vervolgens stap 1 - IMPRESSED® glas, keramiek en metaal reiniger.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 1 – reiniging
glas, keramiek en metaal reiniger

Productomschrijving: Reinigt en polijst glazen, keramische en metalen oppervlakken. Verwijdert vuil, vlekken, kalkaanslag, zeepresten, huidvetten en schimmels. Tast het materiaal niet aan. Gebruik bij hardnekkige kalkaanslag IMPRESSED® kalkaanslag verwijderaar.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een natte katoenen doek de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met stap 2 - IMPRESSED® Nano chroom en rvs Beschermer.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 2 – bescherming
nano chroom en rvs beschermer

Productomschrijving: Beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt dé ultieme en langdurigste bescherming tegen kalkaanslag, corrosie, schimmelvorming en het aanhechten van huidvetten. Werkt waterafstotend, geeft perfecte glans en is UV-bestendig.
Bestand tegen alle gangbare reinigingsproducten inclusief zure reinigers. Uitermate bruikbaar op kranen, douchekoppen, afvoergoten en douchepanelen.

Gebruiksaanwijzing: Spuitbus goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor stap 1 - IMPRESSED® Glas, keramiek en metaal Reiniger. Spuit vervolgens het product op het oppervlak en wrijf het met een vochtige spons goed in. Laat het hierna maximaal vijf minuten inwerken. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 200 ml