Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
stap 1 - reiniging
NATUURSTEEN REINIGER

Productomschrijving:Reinigt en polijst natuurstenen oppervlakken. Verwijdert vuil, wijn- en vetvlekken, vogeluitwerpselen, kalkaanslag (kringen) en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden. Tast het materiaal niet aan.
Biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een natte scrub pad of handborstel de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Droog wrijven met een schone doek of handdoek. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO NATUURSTEEN BESCHERMER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 5000 ml

STAP 2 – bescherming
nano natuursteen beschermer

Productomschrijving: Transparante beschermer op basis van nanotechnologie. Dé ultieme en langdurigste bescherming tegen intrekken van vuil, wijn- en vetvlekken, kalkaanslag (kringen), groene aanslag en verkleuring. Biedt een kwalitatief hoogwaardige slijtvaste en ademende coating. Geeft geen kleurverandering en tast het natuursteen niet aan.

Gebruiksaanwijzing: Flacon voor gebruik schudden. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® NATUURSTEEN REINIGER. Product opspuiten en met een vochtige spons goed inwrijven. Vervolgens een aantal minuten laten drogen en met een schone, droge doek nawrijven. Zo voorkomt u witte vlekken op het oppervlak en plasvorming in de poriën van het materiaal.

LET OP: GEDURENDE DE EERSTE 24 UUR NA BEHANDELING NIET REINIGEN MET WATER OF EEN REINIGINGSMIDDEL.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 2500 ml