Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • stap 1 - voorreiniging
  • stap 2 - reiniging
  • stap 3 - bescherming
stap 1 - voorreiniging
SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN REINIGER

Productomschrijving:De eerste stap naar volledig herstel van alle soorten sierbestrating en natuursteen. Oxidatieve reiniger voor het reinigen van het residu van dode schimmel- en weervlekken. Werkt kleurherstellend. Ook geschikt voor gebruik op door vocht aangetaste muren, daken, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, etc.
Biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing: Verwijder eerst met een bezem, stevige borstel of scrub/aluminium spons losliggend vuil, zand en mosgroei. Product rechtstreeks met een vernevelaar of spuitpistool opspuiten en laten inwerken. Niet op planten spuiten of gieten. Binnen 12-24 uur zult u constateren dat de aanslag geheel of grotendeels is verdwenen. Losgekomen vuil met een stevige borstel of bezem verwijderen en afspoelen met schoon water. Gebruik nu STAP 2 – IMPRESSED® SHAMPOO VOOR SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN om resterend vuil te verwijderen. Voorkom verontreiniging van oppervlaktewater. Zonodig behandeling herhalen.

LET OP: HET GEBRUIK VAN EEN HOGEDRUKREINIGER IS NIET AAN TE BEVELEN OM DAN DE KANS BESTAAT DAT HET OPPERVLAK ONHERSTELBAAR WORDT BESCHADIGD.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 5000 ml

STAP 2 – reiniging
SHAMPOO VOOR SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN

Productomschrijving:De tweede stap naar volledig herstel van alle soorten sierbestrating en natuursteen. Tevens geschikt voor periodiek onderhoud. De shampoo is een krachtige, laagschuimende reiniger voor het verwijderen van resterend oppervlaktevuil. Ook geschikt voor gebruik op muren, daken, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, etc.
Tast de beschermende coating niet aan.

Gebruiksaanwijzing:nVervuilde ondergrond eerst reinigen met STAP 1 – IMPRESSED® REINIGER VOOR SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN, voor het verwijderen van groene aanslag, vuil en vlekken. Het te behandelen oppervlak nat maken met schoon water. Product rechtstreeks met een vernevelaar of spuitpistool opspuiten en 5 minuten laten inwerken. Met een stevige borstel of bezem vuil en vlekken verwijderen en daarna afspoelen met schoon water. Gebruik vervolgens STAP 3 – IMPRESSED® NANO IMPREGNEERMIDDEL VOOR SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN.

LET OP: HET GEBRUIK VAN EEN HOGEDRUKREINIGER IS NIET AAN TE BEVELEN OM DAN DE KANS BESTAAT DAT HET OPPERVLAK ONHERSTELBAAR WORDT BESCHADIGD.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 5000 ml

STAP 3 – bescherming
NANO IMPREGNEERMIDDEL VOOR SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN

Productomschrijving:De laatste stap naar volledig herstel van alle soorten sierbestrating en natuursteen. Transparante beschermer op basis van nanotechnologie. Dé ultieme en langdurigste bescherming tegen vuil, kalkaanslag (kringen), groene aanslag en verkleuring. Vuil trekt niet meer in de ondergrond. Biedt een kwalitatief hoogwaardige slijtvaste en ademende coating. Geeft geen kleurverandering en tast het vloermateriaal niet aan. Ook geschikt voor gebruik op muren, daken, flagstones, grafzerken, ramen, bielsen, etc.

Gebruiksaanwijzing: Vervuilde ondergrond eerst grondig reinigen met STAP 1 – IMPRESSED® REINIGER VOOR SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN, voor het verwijderen van groene aanslag en overige vuil en vlekken. Ter voorkoming dat resterend vuil wordt opgesloten, gebruik eerst STAP 2 – IMPRESSED® SHAMPOO VOOR SIERBESTRATING EN NATUURSTEEN. Het te behandelen oppervlak dient geheel droog en schoon te zijn. Product rechtstreeks met een vernevelaar of spuitpistool gelijkmatig opbrengen. Na oppervlakkige droging een tweede dunne laag op dezelfde wijze aanbrengen. Laat nu het behandelde oppervlak 1 tot 3 uur drogen alvorens deze te gebruiken.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 2500 ml