Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
intensieve voorreiniging
schimmel- en weervlekken REINIGER

Productomschrijving: Oxidatieve reiniger voor het reinigen van het residu van dode schimmel- en weervlekken. Daarom uitermate geschikt voor het reinigen van parasols, zonneschermen, stoelkussens, afdekkappen, tentdoek, etc. Werkt kleurherstellend.
Biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product vijf tot tien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte handborstel de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Wrijf tenslotte het behandelde oppervlak droog met een schone doek. Vervolg de behandeling met STAP 1 – IMPRESSED® DOEK REINIGER bij nog resterende vervuiling of ga verder met STAP 2 – IMPRESSED® NANO IMPREGNEERMIDDEL.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 1 – reiniging
doek reiniger

Productomschrijving: Reinigt snel en veilig alle soorten doek. Uitermate geschikt voor het reinigen van parasols, zonneschermen, stoelkussens, afdekkappen, tentdoek, etc. Werkt kleurherstellend. Tast het weefsel niet aan.
Biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing:Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product minimaal één minuut inwerken. Verwijder hierna de vervuiling met een natte scrub handborstel door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO IMPREGNEERMIDDEL.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 / 2500 ml

STAP 2 – bescherming
nano impregneermiddel

Productomschrijving: Transparant impregneermiddel op basis van nanotechnologie. Voor toepassing op alle soorten weefsel en daarom uitermate geschikt voor het waterafstotend maken van parasols, zonneschermen, stoelkussens, afdekkappen, vinyl, tentdoek, etc. Verduurzaamt het materiaal.
Laat het oppervlak niet (extra) glimmen. Geeft geen kleurverandering.

Gebruiksaanwijzing: Spuitbus goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor IMPRESSED® SCHIMMEL- EN WEERVLEKKEN REINIGER of STAP 1 – IMPRESSED® DOEK REINIGER. Spuit vervolgens het product op het oppervlak en laat het hierna drogen. De optimale werking wordt bereikt na één uur.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 400 ml