Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
stap 1 - REINIGING
houten tuinmeubel reiniger

Productomschrijving:Reinigt snel en veilig alle niet-gelakte tropische en niet-tropische houtsoorten, zoals teak, yellow balau, meranti, ceder, hardhout, etc. Voor het verwijderen van alle diep ingetrokken vuil en vlekken. Werkt kleurherstellend. Tast het materiaal niet aan.
Biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan met een kwast. Laat vervolgens het product minimaal één minuut inwerken. Verwijder hierna met een natte aluminium spons de vervuiling door in de richting van de houtnerven te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO HOUTEN TUINMEUBEL BESCHERMER.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 1000 ml

STAP 2 – bescherming
NANO houten tuinmeubel BESCHERMER

Productomschrijving: Transparante beschermer op basis van nanotechnologie. Geschikt voor gebruik op alle tuinmeubelen van niet-gelakte tropische en niet-tropische (poreuze) houtsoorten, zoals teak, meranti, yellow balau, ceder, hardhout, etc. Impregneert en verduurzaamt het hout, waardoor vuil zich minder snel zal hechten. Maakt het hout water- en vetafstotend. Gemakkelijk te verwerken. Laat het oppervlak niet glimmen. Veroorzaakt niet of nauwelijks kleurverandering en maakt het oppervlak niet glad.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® HOUTEN TUINMEUBEL REINIGER. Breng hierna het product aan met een kwast en wrijf het vervolgens in met een schone doek. Laat het product enkele minuten intrekken en wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone doek goed uit om overtollig product te verwijderen. Herhaal indien nodig de behandeling.

Verbruik: ca. 20-25 ml per m2

Verpakking: 500 ml