Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
INTENSIEVE (VOOR) REINIGING
KALK- EN ROESTVLEKKEN VERWIJDERAAR

Productomschrijving: Reiniger die eenvoudig hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken, vliegroest en roet verwijdert. Geschikt voor gebruik op polyester, chroom en RVS, metaal en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product minimaal vijftien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte scrub pad of katoenen doek de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Voorkom voortijdig opdrogen. Herhaal indien nodig de behandeling. Vervolg de behandeling met STAP 1 – IMPRESSED® glas reiniger.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

stap 1 - REINIGING
glas reiniger

Productomschrijving: Krachtige reiniger met polijstbestanddelen die moeiteloos diep ingedrongen vuil, vlekken, corrosie, vogeluitwerpselen en kalk- en zoutaanslag verwijdert. Herstelt de helderheid van het glas door het oppervlak te polijsten. Uitermate bruikbaar op ramen en patrijspoorten.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een natte katoenen doek de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO GLAS BESCHERMER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 2 – bescherming
nano glas beschermer

Productomschrijving: Beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen corrosie, aanhechting van kalk, zout en agressieve zuren en stoffen. Voorkomt dat het glas mat of dof wordt. Werkt waterafstotend en is UV-bestendig. Bestand tegen alle gangbare reinigingsproducten inclusief zure reinigers. Uitermate bruikbaar op ramen en patrijspoorten.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor "STAP 1 – IMPRESSED® GLAS REINIGER. Spuit vervolgens het product op het oppervlak en wrijf het met een vochtige spons goed in. Laat het hierna maximaal vijf minuten inwerken. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 200 ml