Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
stap 1 - REINIGING
schimmel-en weervlekken reiniger

Productomschrijving: Oxidatieve reiniger voor het reinigen van het residu van dode schimmel- en weervlekken. Uitermate bruikbaar op windzeilen, vinyl bootkussens, boot- en buiskappen en huiken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product vijf tot tien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte handborstel de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Wrijf tenslotte het behandelde oppervlak droog met een schone doek. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO IMPREGNEERMIDDEL.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 2 – bescherming
nano impregneermiddel

Productomschrijving: Transparant impregneermiddel op basis van nanotechnologie dat alle soorten weefsel waterdicht maakt. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling. Voorkomt rotten en weervorming. Tast de oorspronkelijke kwaliteit van het materiaal niet aan. Laat geen strepen of vlekken achter. Uitermate bruikbaar op windzeilen, bootkussens, boot- en buiskappen en huiken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® schimmel en weervlekken REINIGER. Spuit vervolgens het product op het oppervlak en wrijf het met een vochtige spons goed in. Laat het hierna maximaal vijf minuten inwerken. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk.

Verbruik: ca. 15-25 ml per m2

Verpakking: 400 ml