Nederlands English Terug naar het hoofdmenu
  • intensieve voorreiniging
  • stap 1 - reiniging
  • stap 2 - bescherming
  • nabehandeling
INTENSIEVE (VOOR) REINIGING
REINIGER EN POLISHER

Productomschrijving: Krachtige reiniger met polijstbestanddelen die moeiteloos diep ingedrongen vuil, vlekken, oxidatie, vliegroest en kalk- en zoutaanslag verwijdert en tevens de oorspronkelijke kleur en glans van het opperlvak herstelt. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic chroom, RVS, aluminium, metaal en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Breng de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aan. Verwijder hierna met een natte scrub pad of katoenen doek de vervuiling door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 1 – IMPRESSED® BOOT RENOVATOR.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 750 ml


INTENSIEVE (VOOR) REINIGING
KALK- EN ROESTVLEKKEN VERWIJDERAAR

Productomschrijving: Reiniger die eenvoudig hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken, vliegroest en roet verwijdert. Geschikt voor gebruik op polyester, chroom en RVS, metaal en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Spuit de reiniger rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat vervolgens het product minimaal vijftien minuten inwerken. Verwijder hierna met een natte scrub pad of katoenen doek de aanslag door in cirkelbewegingen te werken. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Voorkom voortijdig opdrogen. Herhaal indien nodig de behandeling. Vervolg de behandeling met STAP 1 – IMPRESSED® BOOT RENOVATOR.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml

STAP 1 – REINIGING
BOOT RENOVATOR

Productomschrijving: Verwijdert moeiteloos oude wax- en siliconenlagen van polyester, kunststof, chroom, RVS, aluminium, metaal en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Voor verwijdering van oude siliconen- en waxlagen reiniger rechtstreeks aanbrengen met een natte spons op het te behandelen oppervlak. Bij lichte vervuiling reiniger in de verhouding 1:10 met water verdunnen. Laat vervolgens het product minimaal één minuut inwerken. Verwijder hierna met een natte spons de vervuiling. Spoel het oppervlak tenslotte rijkelijk af met water. Vervolg de behandeling met STAP 2 – IMPRESSED® NANO BOOT BESCHERMER.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 1000 ml

STAP 2 – BESCHERMERING
NANO BOOT BESCHERMER

Productomschrijving: Beschermer op basis van nanotechnologie. Biedt de ultieme en langdurigste bescherming tegen aanhechting van alle soorten vuil en vlekken. Geschikt voor gebruik op polyester, plastic, chroom, RVS, aluminium, metaal en geverfde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik hiervoor STAP 1 – IMPRESSED® BOOT RENOVATOR (evt. in combinatie met IMPRESSED® REINIGER EN POLISHER en/of IMPRESSED® KALK- EN ROESTVLEKKEN VERWIJDERAAR). Spuit vervolgens het product op het oppervlak en wrijf het met een vochtige spons goed in. Laat het hierna maximaal vijf minuten inwerken. Wrijf tenslotte de beschermer met een droge schone katoenen doek goed uit. Behandel altijd kleine gedeeltes tegelijk. Voor reguliere reiniging gebruikt u IMPRESSED® BOOT SHAMPOO.

Verbruik: ca. 10-15 ml per m2

Verpakking: 500 ml / 1000 ml

Tip! Gezien in de Waterkampioen?
"10 bootwaxen getest"
Waterkampioen

yacht care - nabehandeling
boot shampoo

Productomschrijving: Hoogwaardige (nabehandelings) shampoo op basis van syntetische zepen en ingrediënten die uw vaartuig na het afspoelen een vernieuwende glans geeft zonder te poetsen. Boot shampoo is uitstekend

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Het te reinigen gedeelte nat maken. Product aanbrengen in de verhouding 1:60 tot 1:100 met spons of hogedrukreiniger. Oppervlak grondig naspoelen met water.

Verpakking: 500 ml / 1000 ml